Söka jobb på Ipsos som telefonintervjuare

Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba extra som telefonintervjuare på kvällstid med primära arbetstider:

Ditt arbete som telefonintervjuare går ut på att, via din dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra intervjuer/marknadsundersökningar över telefon med utvalda privatpersoner. Uppdragsgivarna inkluderar privata företag, universitet, statliga myndigheter, kommuner och landsting.

Anställningen som intervjuare är att betrakta som bisyssla och ordinarie arbetstider är mellan 17 till 21 vardagar och 16-20 söndagar. Arbetstiden uppgår till max 19 timmar per vecka i genomsnitt vid maximal bokning av arbetspass. Arbete dagtid kan förekomma och bokas/efterfrågas hos Ipsos Supervisor via telefon +46 (0) 611 34 97 27.

Tillgången till arbete garanteras eller schemaläggas inte, som intervjuare uppmanas du att fylla i de arbetspass du önskar på företagets bokningssida. Alla arbetspass bekräftas av Ipsos och verifieras till dig 24 timmar innan passet skall påbörjas.

Du ska vara 20 år eller äldre för arbete hemifrån. Du måste även vara mantalsskriven i Sverige och ha goda kunskaper i det svenska språket.

De teknikkrav vi har för att arbetet ska kunna fungera är: fast bredband på minst 2 Mbit hastighet (mobilt internet går inte), en PC med minimikrav Windows XP 1GHz, 1GB RAM och 200MB ledigt diskutrymme, samt ett USB-headset med mikrofon.
Om du har Mac måste du använda exempelvis VirtualBox och installera Windows där innan du söker.

Vill du veta mer om Ipsos så kan du klicka på följande länk så kan du läsa om oss.
Har du frågor så kan du nå oss på se.jobba@ipsos.com

Uppfyller du kraven och är intresserad av extrajobbet, fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Dina uppgifter
Förnamn
Efternamn
Gatuadress
Postnummer
Ort
Telefonnummer
Mobilnummer
E-post
Personnummer
Huvudsakliga sysselsättning?
Var hörde du först talas om Ipsos?
CV (doc, docx eller pdf)
Vad är din motivation för att söka det här jobbet?
Hur många pass i veckan är du intresserad av att jobba?
Under hur lång period är du intresserad av att jobba extra åt oss?
Vilka språk behärskar du förutom svenska?
Övriga frågor till oss